• Könyvek
  • Akciók
Minden könyvvel növekszik a kedvezmény, maximálisan 25%, melyhez 5 db könyv szükséges.

Az alapkedvezménytől eltérő akciós könyvek is beleszámítanak az 5 db eléréséhez szükséges mennyiségbe. A törvényi rendelkezések értelmében a 2024.10.01. után megjelent könyveknél a kedvezmény maximálisan 10% lehet az első egy évben.
21%
21%
+1%
+1%
+1%
+1%
25%
Hungarian Culinary Art
ISBN: 5999880987189
Megjelenés: 2018-04-24
Oldalszám: 0
Kategória

Hungarian Culinary Art

0 (0)
Ez az exkluzív kiadvány 43 recept elkészítését követi nyomon lépésről-lépésre, így magunk is könnyen el tudjuk készíteni a Magyar Konyha Legjobbjait.

Receptek:
Levesek: Gulyásleves, Jókai bableves, Újházi tyúkhúsleves, Meggyleves, Tavaszi leves, Halászlé.
Főételek: Töltött csirke, Erdélyi fatányéros, Csáky rostélyos, Paprikás krumpli, Csirke paprikás, Túrós csusza, Káposztás sztrapacska, Brassói aprópecsenye, Zöldborsó főzelék, Lecsó "Hajni módra", Lángos, Töltött paprika, Rakott krumpli, Tökfőzelék pörkölttel, Sült dunai keszeg, Lencsefőzelék, Marhalábszár pörkölt tarhonyával, Szabolcsi töltött káposzta, Hortobágyi húsos palacsinta, Cigánypecsenye, Bakonyi sertés borda, Stefánia vagdalt.
Desszertek: Képviselőfánk, Hókifli, Somlói galuska, Vargabéles, Gesztenyepüré, Dobostorta, Meggyes rétes, Rákóczi túrós, Mézes krémes, Zserbó, Máglyarakás, Madártej, Szilvás gombóc, Rigó Jancsi, Bejgli.
Több mutatása
Várható szállítás: 2-5 munkanap
Kívánságlistára
Kedvezményes
szállítás 10 000 Ft-tól
Több ezer
átvevőpont
Naponta
bővülő kínálat
Akár 25%
kedvezményAkár 25%
kedvezmény
A szerzőről
Feliratkozom a szerzőre
Több mutatása
A szerző további művei
Teljes lista
Hasonló könyvek
Kapcsolat
+36-1-770-7890
(munkanapokon
10:00 és 16:00 között)
Vásárlás
2021 © Minden jog fenntartva Publish and More Kft.
VisaMastercard