• Könyvek
  • Akciók
Minden könyvvel növekszik a kedvezmény, maximálisan 25%, melyhez 5 db könyv szükséges.

Az alapkedvezménytől eltérő akciós könyvek is beleszámítanak az 5 db eléréséhez szükséges mennyiségbe. A törvényi rendelkezések értelmében a 2024.10.01. után megjelent könyveknél a kedvezmény maximálisan 10% lehet az első egy évben.
21%
21%
+1%
+1%
+1%
+1%
25%
Vadhús- és halételek
ISBN: 9786156962485
Megjelenés: 2025-12-08
Oldalszám: 381
Nyelv: magyar
Kötésmód: puhatáblás
Kategória

Vadhús- és halételek

0 (0)
Az emberiség konyhaművészete ott és akkor kezdődött, ahol és amikor az elejtett vad, a kifogott hal sütésének illatát először vitte szét a szél. A régészek jóvoltából tudjuk, hogy Mezopotámiában egy kőoszlopra írva, Hammurábi törvényei között, a növények széles választéka mellett – vadfajták, friss, sózott, füstölt és szárított halféleségek is szerepeltek a kor étlapján. A magyar étkezési tradíciókhoz is hozzátartoznak a vadhúsból, halból készült ételek, az erdőkben, s folyópartokon található ehető növények – pl. a gombák – és más táplálékok. A történelmi-társadalmi helyzet hozta magával, hogy ezek a kiváló élelmiszerek bőségesebben jutottak osztályrészéül a földesuraknak, nagybirtokosoknak, de korunkra már mindenki hozzájuthat és kedvére süthet-főzhet belőlük. Tolnai Kálmán szakácskönyvei gazdag tapasztalatról és hozzáértésről árulkodnak, ezért ajánljuk minden kedves Olvasónak, aki nem veti meg a konyha örömeit.
Több mutatása
Várható szállítás: 2–7 munkanap
Kívánságlistára
Kedvezményes
szállítás 10 000 Ft-tól
Több ezer
átvevőpont
Naponta
bővülő kínálat
Akár 25%
kedvezményAkár 25%
kedvezmény
A szerzőről
Feliratkozom a szerzőre
Több mutatása
A szerző további művei
Teljes lista
Hasonló könyvek
Kapcsolat
+36-1-770-7890
(munkanapokon
10:00 és 16:00 között)
Vásárlás
2021 © Minden jog fenntartva Publish and More Kft.
VisaMastercard